Önemli değil Cengiz, bizim reyting derdimiz yok. Kim ne yaparsa yapsın, basketbol TrabzonBasket.Com'dan takip ediliyor :)
Biz basketbolumuz adına ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Gerektiğinde kulüp sıkıntı yaşamasın diye bazı haberleri paylaşmıyor, bazılarını da son ana kadar bekletiyoruz.
Marc Salyers, sene başında Gürcistan takımı Sokhumi'de FIBa Eurochallenge maçlarına çıktı. Oradan gelmesi gereken belgeler karşı tarafın (Sokhumi'nin) yavaş davranmasından ötürü gecikiyor. Ancak bu hafta içinde çözülebilecek bir sorun. Yani Salyers Banvit maçında sahada olacaktır (eğer bir aksilik olmazsa). * Maurice Bailey ile yine bu hafta içerisinde yollar bir şekilde ayrılacaktır. Zaten üç idman olayı bunun göstergesi... Oyuncu da yasal haklarının peşinde haliyle... Orta yol bulunacağına eminim. Yerine düşünülen T,R. Robinson'ı Kansas yıllarından tanıyorum. Açıkçası sonrasında takip etmediğim için güncel haliyle ilgili yorumda bulunmam. İyi bir konferasnta, iyi bir takımdan geliyor. Savunmasıyla ön plana çıkan bir oyuncu. Ayrıca NCAA'lerde okul başarısının dikkate alındığı All-Academic ödülü de var. Senior yılında hem medya hem de koçlar tarafından yılın savunma takımlarına seçilmiş bir oyuncu. Son sezonunu Avrupa'nın en büyük ligi ACB'de 34 maç oynayarak geçirmiş olması avantaj. Umarım takımımıza faydalı olur. * Elton Brown boyalı alandan skor bulma sorunumuza çare olabilecek bir oyuncu. Size oalrak yüksek olmasa da güçlü bir yapısı var. Ribaundlara hakim. Bire bir savunması pek parlak değil (zamanında Efes'in onunla ilgilenip anlaşmama sebebi). Ancak takım savunmasında pozisyon bilgisiyle faydalı olacaktır. *** Bugüne kadar (Erdemir hariç) tüm maçlarını izledim takımımızın. Mücadeleci yapımızı gördüm ve anlattım. Şimdi bu eklemelerle birlikte sonuç almaya da başlayacağımızı düşünüyorum. Kaldı ki Edirne deplasmanından bile galibiyet çıkarabilmiş oyuncularımız var. Bu emeğe biraz da biz destek olmalıyız. NAsıl mı? Hayri Gür'e akın ederek. Eksiklikleri hep birlikte dile getirdik. Kendimizce çözüm önerileri de sunduk. Teknik takviyeler yapılıyor. Salon-ulaşım konusunda da çalışmalar var. Artık yönetim-hoca-oyunculara destek olma zamanıdır. Edirne'den galibiyetle gelen takımımızı Hayri Gür'de karşılayalım.