GönderenKonu: Basketbol Genel  (Okunma sayısı 11407 defa)

fleche

• Forum Üyesi
RE:RE:Basketbol Genel
Tarih : 11-10-2011 Saat : 09:46

Geçen hafta 10 sayı farkla yenildiğimiz Haccettepeye dün 2 sayı farkla yenildik. Son topta Kerem topu daha düzgün potaya bırakabilse yada iyi bir oyun kurucu ile son 20 saniyede topu daha iyi dolaştırabilseydik maçı uzatmaya taşıyabilirdik. Olmadı canları sağolsun. Geçen seneden kalma 4 milyon TL borçumuz ancak geçen seneden çok daha iyi bir takımımız var. İyi bir oyun kurucu ile bu takım play off bile oynar. İsmail bey Oğuz bey size bir sorum var Mo Bailey ne zaman sahalara dönecek? Sakatlık durumu ne? Son iki maç gösterdiki iyi bir oyun kurucu bu takıma çok şey katar. Çünkü Kaan iyi bir oyuncu, Kaan olmadığı zaman Gibson bir numaraya geçiyor bu da hucum potansiyelimizi düşürüyor. Eğer Mo Bailey'in dönüşü uzarsa bu takıma yazık etmemek için acil iyi bir oyun kurucu almak lazım. İyi oyuncular gördükki öyle 4 milyom TL'ye falkan mal olmuyor!!!!!!Bu takım potansiyeli olan ve yılmadan maç bitene kadar mücadele eden oyuncular ile kurulu, dümende iyi bir kaptan şart

Oğuz

• Yetkilendirilmiş Üye
RE:RE:RE:Basketbol Genel
Tarih : 11-10-2011 Saat : 15:08

Sayın fleche,
Geçen hafta Hakan Usta canlı yayında "3 hafta iyimser bir süre olur" demişti. Haftasonu kontrole gidecekti, son durumu bilmiyorum fakat öğrenmeye çalışacağım. 
*
Bjk ve Hacettepe maçları için kısaca şunları belirtebilirim: Edirne'deki Olin maçında canlı izlemiştim takımı. Doğal olarak epey yol katetmişiz. Yine eksiklikler var bu da normal.  Herkesin bir basketbol felsefesi var; şahsen ben içeriden lkola sayı yememize üzülüyorum. Collins'in Milosevic üzerinden bıraktığı 2 turnike var ki Milosevic el bile kaldırmadı. 
*
Randle çok eleştirilmiş. Sanırım oyuncuyu tanımadan büyük beklentilere girmiş arkadaşlarımız. Geçen sene Belçika'da oynadığı 8 maçın tamamını bu yaz bulup izledim. Onun oyun karakteristiği bu. Açıkçası iki maç için bence takımın en derli-toplu oyuncusuydu.
*
Kaan'ın katkısı sevinidirici. Polat ve Kerem'in de öyle... Oktay'ın kısıtlı sürede verdiği enerji, Levent'in ilk maçtaki sayıları... Serhat devreye giremedi şutlarıyla. O da bir - iki şut isabeti bulursa kritik anlarda...
*
İki maç da çok faydalı oldu bence. 

Oğuz

• Yetkilendirilmiş Üye
Tarih : 11-10-2011 Saat : 15:11

Kombine biletler ile ilgili bilgi:
*
Yarın (çarşamba), -sadece- Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde satışa çıkıyor.
Kredi kartı da geçerli (tek çekim).
Tüm biletler numaralandırılmış.
Fİyatları hatrılatalım: 50 ve 100 TL. 

cengizcubukcu

• Forum Üyesi
Tarih : 11-10-2011 Saat : 19:53

ben bu sene takımımızın süpriz galibiyetler alıp ligde kalacağını düşünüyorum....

fleche

• Forum Üyesi
Tarih : 12-10-2011 Saat : 08:52

iyi bir oyun kurucu ile ligde kalmanın ötesinde play of bile uzak değil, Mo Bailey ne kadar erken dönerse o kadar iyi

6  ...