GönderenKonu: Basketbol Genel  (Okunma sayısı 11410 defa)

Oğuz

• Yetkilendirilmiş Üye
RE:Basketbol Genel
Tarih : 05-10-2011 Saat : 16:06

Anadolu Efes Kombine bilet fiyatları: 500 - 400 - 150 TL (Öğrenci kombinesi 100 TL)

Beşiktaş Milangaz kombine fiyatları: 1500 - 950 - 450 - 350 (Pot arkası 200 TL)

Galatasaray Basketbol kombine fiyatları: 2000 - 450 - 300 - 150 TL

Olin Edirne kombine fiyatları: 500 TL (Pota arkası 250 TL)

Pınar Karşıyaka kombine fiyatları: 250 TL

Antalya BŞB kombine bilet fiyatları: 300 TL
Veee...
Trabzonspor Basketbol'un kombine bilet fiyatları ise 50 - 200 TL arası! 

cengizcubukcu

• Forum Üyesi
RE:RE:Basketbol Genel
Tarih : 06-10-2011 Saat : 20:05

kombine satışları ile ilgili olarak basında doğru dürüst haber göremedik, peki ya şehirde tanıtım yapılacak mı?

İsmail Alkan

• Yetkilendirilmiş Üye
Tarih : 06-10-2011 Saat : 23:20

Kombineyle ilgili haberi birazdan sitede görürsün Cengiz :)

Tanıtımla ilgili güzel çalışmaları var. Sanırım kulüp ilk kez cidid ve özverili bir çalışmanın içerisine girmiş.

İsmail Alkan

• Yetkilendirilmiş Üye
Tarih : 06-10-2011 Saat : 23:26

BBu arada, baldırında yırtık tespit edilen Maurice Bailey, P.R.P. adı verilen özel bir tedavi için asistan eşliğinde bugün sabah Bursa'ya uçtu.

Maurice Bailey'in tedavisini, P.R.P. tedavi yöntemini Türkiye'de en iyi uygulayan doktorlardan biri olan, aynı zamanda Banvit ve Bursaspor'un da doktorluğunu yapan Müjdat Enginsu yapacak.

BanvitTürkiye Kupası maçlarında bizimle aynı gurupta olduğu için doktorları Enginsu'da Eskişehirde olacağı için Bailey'de yarın Bursa'dan Eskişehir'e geçip tedavisine burada devam edilecek.

fleche

• Forum Üyesi
Tarih : 10-10-2011 Saat : 09:01

Öncelikle şunu belirtmek isterim bu takım benim hoşuma gitti, zevk verdi hele hele Ergin Ataman'a kalemi fırlattırttıkları son periyot süperdi, yerli oyuncular Polat, Kaan ve Kerem Özkan'ı çok beğendim. Kısa süreli sözleşme imzalanan Miloseviç'i eskiden telekom forması giyen Miliçeviç'e(Muhammet Onar) benzettim. Bir sürü çok iyi uzunu olan takıma karşı çok fazla süre alarak, çok fazla yorulmasına rağmen çok iyi direndi. Bu adamla derhal uzun süreli sözleşme imzalamak bence çok çok önemli. Adam özellikle hucumda çok iyi yer aldı ve hucumda işimizi çok kolaylaştırdı. Bench'den gelen Levent, Oktay ve Serhat'ta ciddi katkı sağladı. Amerikalılar soru işareti yarattı özellikle Randle kritik anlarda üç tane boş şutu sokamadı.Dün 10 sayı civarında ortalaması olan bir Bailey olsaydı belkide bugün muhteşem bir zaferi konuşuyor olacaktık. Ben geçen seneki maçlarımızdan dünkü kadar zevki almamıştım. Çocuklar çok iyi mücadele ettiler. Gibson normal sezon ortalamalarında bir hucum performansı sergilerse bu mücadele ve dirençle güzel şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum. Kısa sürede bu takımı bu şekilde oraganize edebilen Tolga hocaya kocaman bir  sağol. Bu takıma destek olmak lazım kombine alamak lazım.

5  ...