GönderenKonu: Basketbol Genel  (Okunma sayısı 11412 defa)

İsmail Alkan

• Yetkilendirilmiş Üye
RE:RE:RE:RE:Basketbol Genel
Tarih : 24-10-2011 Saat : 17:18

Takımın eksik görülen bölgelerine takviye yapılacaktır, bu kaçınılmaz.

Ben farklı bir pencereden bakmak istiyorum.

Kulübün yaşadığı maddi sıkıntılar ortada. Her eksik bölgeye madem takviye yapılacak ki öyle gözüküyor, bunun maddi kısmını kim karşılayacak ? Gelen ve eksik görülen oyuncular gönderilecekse bunun hesabını kim verecek?

Oğuz

• Yetkilendirilmiş Üye
RE:Basketbol Genel
Tarih : 24-10-2011 Saat : 21:26

Plaisted'dan birkaç görüntü:

Gsli Luksa Andric üzerinden smaçlar

http://www.youtube.com/watch?v=buq3GwT5elQ  

Zalgiris'deki ilk maçındaki performansı

http://www.youtube.com/watch?v=oCf0I3B7PnU&feature=related

NCAA yıllarından

http://www.youtube.com/watch?v=FqZGQ6uWVTY 

İsmail Alkan

• Yetkilendirilmiş Üye
RE:RE:RE:RE:RE:Basketbol Genel
Tarih : 24-10-2011 Saat : 22:20

Takımın menajeri Mehmet Alemdağ'la yolların ayrıldığı haberi bugün medyada yer aldı. Konuyla ilgili sitemizde ayrıntılı bir haber paylaşacağız. Ama haberi girmeden önce bir bilgi daha verelim; Mehmet Alemdağ'ın ayrılması sonrasında, menajer yardımcısı Arif Akçebe de (Mehmet Alemdağ yoksa ben de yokum" diyerek görevden ayrıldı.

Dread61

• Forum Üyesi
Tarih : 25-10-2011 Saat : 02:52

Hoş bulduk Oğuz. Yazılarını beğeniyor ve takip ediyorum. Geçen hafta Sadri başkanın basketbol takımına destek vereceğiz diye ifade kullandı. Baskı kurulup takımımıza transfer yapılmasını sağlamalıyız. Yazımı okuduğunu düşünerekten transfer konusunda hangi hamleler yapacağımızın haritasını çizmiştim. Daha detaylısını bu hafta içersinde yayınlanacak olan 3. yazımda bulabilirsin. Kısıtlı oyuncularımızla ilk etapta takımı savunma takımı haline getirmemiz gerekir. Buradan alınacak motivasyonla daha efektif hücumlar gerçekleştirebiliriz.  Bu hafta içi takımda direkt ilk 5 başlayacak  pivot, 2 ve 3 numara muhakkak almalıyız 3 oyuncunun ortak özelliği pozisyonlarına göre uzun boylu, kalıplı  savunma yönü yüksek olmalı. Alınmazsa eğer 3 haftadaki Erdemir(D), Aliağa(S), Olin Edirne(D) hedef maçlarını kaybederiz. Lige erken havlu atar sezon sonu da kulübümüzün kapısına anahtarı vururuz. Zamanla 4 yabancı oyuncumuzun performansına göre  yabancı kontenjanı boşaltılıp yerine adam alınabilir. Milosevic ve Randle ın bu takıma bir şeyler verebileceğini düşünmüyorum. Milosevici anlatmaya gerek yok. Randle dan verim almayı düşünüyorsan yanına Bourasis tarzı bir pivot bulmalısın. Zaten bu bütçeyle alabileceğimiz böyle bir adam bulamamayız. Bu yüzden bu da gereksiz bir transfer.

Dread61

• Forum Üyesi
Tarih : 25-10-2011 Saat : 03:02

Fikstürümüzde çok kötü.Bahsettiğim 6 maç olsa idi. Szona yerli oyuncularla başlar. haftaya kadar kısım kısım kaliteli yabancı transferini gerçekleştirirdik. BBL de kemik yapı yabancı oyuncularınızın performansıdır.

... 12 ...